Enllaçats pel català

dilluns, 28 de novembre del 2011

Encontre amb Josep Lluís Aguiló

El passat divendres 18 de novembre reprenguérem a la biblioteca del centre el programa d'animació a la lectura Encontres amb escriptors, iniciat el curs passat, amb la visita del primer convidat per a aquest curs, el poeta manacorí Josep Lluís Aguiló.

L'autor fou entrevistat per un grup de la classe de 4t A, després que durant les darreres setmanes preparassin a l'assignatura de català amb la seva professora, na Maria del Mar Barceló, l'encontre així com les preguntes relatives a l'experiència lectora del convidat.

Si voleu sentir tota l'entrevista podeu accedir als següents vídeos. Igualment podreu llegir-ne la ressenya al proper número de la revista Pàgines Uep! del centre.

Agraïm la col·laboració del professor Xisco Llompart i els seus alumnes de 3r d'ESO, que varen col·laborar amb l'activitat gravant tota l'entrevista. Donam les gràcies, així mateix, a en Pep Lluís per compartir amb nosaltres una estona ben agradable, amb lectura poètica inclosa, i fer-nos partíceps de la seva experiència com a creador i com a lector.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada