Enllaçats pel català

divendres, 18 de març del 2011

L'escriptor Miquel Adrover visita la biblioteca

L'escriptor de La marrada es reuní amb els alumnes de 4t


Aquest segon trimestre l'escriptor i traductor campaner Miquel Adrover Mascaró ha participat en un col•loqui amb un grup d’alumnes de 4t d’ESO que han llegit la seva novel•la La Marrada. Aquest és el recull de les opinions que la lectura ha suscitat entre els alumnes:

"Aquest llibre m'ha agradat i li recomanaria a tota la gent de la meva edat per poder aproximar-se al que pot suposar la droga i que vegin la realitat mitjançant els ulls d'un jove amb família que per no demanar-los doblers ha d'estar demanant pels carrers."
Isabel Maria Fernández Vilar

"Pens que en aquest llibre hi ha descripcions i situacions que són innecessàries però per altra banda ens ajuda a veure altres mons així com conseqüències que desconeixem, per exemple les drogues, les lluites il•legals..."
Ivana Gómez

"La Marrada es un gran libro en que la realidad es revelada con gran crudeza quizás porque los hechos ocurridos tienen nombre y apellido metiéndonos de lleno en la historia, haciéndonos reír, llorar... Muy buen libro."
Marina Vega

"És un llibre d'on es poden aprendre moltes de coses, moltíssimes: tant de l'amor, de la corrupció, de les drogues, d'anar "viu" per la vida... Per jo deu ser el llibre que més m'ha agradat i del que he après més coses. Sincerament recoman llegir-lo, tant si vos agrada llegir com si no. M'ha agradat potser perquè la història que li passa al protagonista me pot passar a mi d'aquí a un parell d'anys."
Miquel Sastre Adrover

"M'agradaria recomanar el llibre a totes les persones que són amants de la lectura. El llibre a més de ser entretingut té una història bastant bona. Els seus protagonistes són persones normals que tenen una vida que tots nosaltres podríem tenir i els hi passen coses que a qualsevol de nosaltres ens podrien passar. Tanmateix pens que la primera part supera a la segona i el final deixa molt que desitjar."
Sara Coelho Teixeira

"El llibre és bastant entretingut i m'ha agradat molt però pens que la primera part és més interessant que la segona. Recoman el llibre per a tothom però sobretot a gent de la nostra edat."
Miquel Ferrer Oliver

"M'ha agradat ja que té diversitat d'escenes i bastant entretingudes."
Isidro Ginard Urrea

"Personalment recoman el llibre La Marrada pel seu interès i realisme."
Margalida Vilar Mas

"És entretingut, quan comences t'enganxa i no pots aturar de llegir-lo. Algunes escenes poden ser violentes o eròtiques però moralment et fan pensar si la vida pot canviar en un moment. Te n'adones de les dificultats d'algunes persones per viure cada dia."
Maria Lluïsa Bonet

"Recoman aquest llibre ja que pens que és com una mescla de tots els gèneres, fa riure i fa pena i intriga. Passen moltes coses però no és un llibre que es faci pesat."
Maria del Carme Barceló Salas

"La història està molt bé ja que tot és tan real que pareix que t'hagis de ficar dins la història."
Elena Espejo Machado

"El llibre té un to de suspens i això fa que tenguis ganes d'acabar-lo per saber el que passa."
Apol.lònia Maria Puigserver Alou

"A més de ser educatiu t'ajuda a aprendre coses de la vida i que en el nostre futur ens podrien passar."
Catalina Servera Sorell

"En el llibre passen coses que podrien passar a la vida real i més quan ets jove, per tant encara el trob més interessant."
Felip Serra

"La meva opinió respecte a aquest llibre és bona. En la primera part els protagonistes viuen aventures divertides que ja m’agradaria a mi viure."
Ismael Díaz Cruz

"Creo que el libro es duro porque totas las situaciones por las que pasa el protagonista son duras y ayudan a ver cómo reaccionan las personas. Además hace ver desde otro punto de vista la realidad de la vida, cosas que uno piensa que no pasan normalmente como darte cuenta de que tu família te ha tenido engañado o darte cuenta de que personas que te rodean no sean lo que crees (...) No tiene un final de cuento de hadas pero vale la pena leerlo."
Daniela Rosero

"M'agradaria fer una pregunta a l'autor: Per què el protagonista diu que hi ha qualque cosa que habita el seu interior i que aquesta part d'ell és violenta?"
William Xu Xie

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada