Enllaçats pel català

dimecres, 12 de maig del 2010

La moda que més ens agrada

La campanya "Leer está de moda" circula per la xarxa, com podeu veure, i ens fa reflexionar sobre una de les activitats que més valoram: llegir. Què us sembla...?

6 comentaris:

  1. A Aquest que ens promociona el llibre de tota la vida li hem de reconèixer que la raó li vessa.Només per anomenar un aspecte del seu discurs; certament el tema del llibre electrònic té un impacte mediambiental important. Pensem en el material amb el qual estan fets els components electrònics i les bateries... altament contaminants a més que per fer-los es fa ús de l'explotació laboral a països pobres. Sembla una broma però crec que com sempre cal optar per la senzillesa. Sobre el tema de la quantitat d'informació que podem dur dins un llibre electrònic; realment té sentit dur dins la butxaca milers de volums virtuals? Res més que desitjar-vos salut i bones lectures; això sí, en el format que volgueu. Tanmateix el continent no és tan important com el contingut.
    Montserrat

    ResponElimina
  2. El vídeo és molt divertit. Avui l'hem visionat amb alumnes de 2n d'ESO i no han acabat de captar l'ironia: el que fa ser joves!
    Tal i com diu en Monserrat, l'important és el contingut, no el continent. Semblava que els vinils havien de desaparèixer i ara s'estan recuperant. Si el llibre tradicional ha de perdurar ho sabrem amb el temps.
    L'important és llegir, llegir, llegir. I gairebé tot val!

    ResponElimina
  3. 2n A.Creem que el video és divertit,una bona manera de divulgar la lectura.Utilitzant una manera divertida per presentar el llibre com a una nova eina revolusionari.

    ResponElimina
  4. 2nC diu:
    Encara que el que es diu tothom ho sap, ho diu d'una forma original. És una bona idea i a la vegada molt senzilla. Simple però divertit

    ResponElimina
  5. 2nB diu;
    Ens ha agradat perquè ha estat una manera divertida de presentar els llibres com una nova eina revolucionària.També trobam que ha exagerat el missatge per aconseguir l'atenció de la gent.Un quants alumnes de la classe opinen que és un anunci fastigós, perquè per la seva manera d'explicar ens tracta com incults.

    ResponElimina
  6. 2nD
    jajaja,es divertit. Es graciosa la manera com parla. El fet de parlar poc a poc fa que l'espectador el segueixi atentament.

    ResponElimina