Enllaçats pel català

dijous, 17 de gener del 2013

Encontre amb Pep Toni Bauçà

El passat dimarts, 15 de gener, l'escriptor campaner Pep Toni Bauçà es reuní amb l'alumnat de dos grups de 4t d'ESO, convidat pel professorat d'educació ètico-cívica, per tal de comentar la lectura que aquests grups han fet durant el primer trimestre, dins del marc de l'assignatura, de la primera novel·la publicada de l'autor:  A l'ombra de l'abisme, una història d'intriga i suspens. Tal i com és habitual, l'alumnat havia preparat, prèviament a la visita, un llistat de preguntes de tota mena per du a terme l'entrevista al nostre convidat.
La xerrada, que es realitzà a la sala d'actes de l'institut,  fou amena i ben interessant. Es parlà de literatura, d'ètica, de creació i de lectura... i poguérem saber que en Pep Toni, de qui agraïm la generositat i les ganes a l'hora de participar en aquest encontre, veurà publicada abans de finals d'any la seva següent novel·la: El destí il·luminat. N'estarem a l'aguait...!

dimarts, 15 de gener del 2013

Com emprar el correu electrònic...?

Emprau el vostre email de forma òptima i responsable...? A la següent presentació trobareu alguns consells per fer-ho.

 

dimarts, 8 de gener del 2013

Història oral: Campos i Ses Salines

El departament de Filosofia i Ciutadania del nostre institut va iniciar el curs passat un projecte d'investigació amb l'alumnat sobre les fonts orals i la memòria històrica a les zones de Campos i de Ses Salines, treball impulsat pels professors de filosofia, Montserrat Alcaraz, i d'història,  Llorenç Carrió.

Podeu consultar els treballs realitzats dins del marc d'aquest projecte mitjançant el bloc que trobareu, enllaçat també de forma permanent, a la secció de Recursos electrònics educatius de la biblioteca: Història oral: Campos i Ses Salines. Enhorabona als participants!