Enllaçats pel català

dijous, 22 d’abril del 2010

dilluns, 19 d’abril del 2010

Concurs literari de relats breus Sant Jordi 2010

Arriba Sant Jordi...! I, com ja és tradició al nostre centre, torna a convocar-se sota l'impuls de la comissió de normalització lingüística el Concurs literari de relats breus en català. Al cartell podeu consultar les bases, que també teniu disponibles al suro informatiu de la biblioteca.

Els relats guanyadors es publicaran a la revista de l'institut i a aquest mateix bloc...us animau a participar-hi?

dimecres, 14 d’abril del 2010

Un equip de 10...


Aquí els teniu...
Són els alumnes de quart de Diversificació, la nostra preuada "brigada" que s'ha encarregat, amb la col·laboració de la "brigada" de tercer en algunes tasques -com canviar les bombetes fuses o millorar l'aïllament de les finestres-, de posar a punt amb intensa dedicació i fort compromís l'espai de la nova biblioteca.

Així, instal·lar-hi les noves cortines o penjar-hi la pissarra digital, com també muntar-ne i adaptar-ne a l'espai el nou mobiliari o pintar-ne i decorar-ne les parets, han estat algunes de les activitats que han dut a terme per solucionar les necessitats de la nostra biblioteca, i que han suposat per a aquests alumnes tota una feina prèvia de disseny, preparació de materials i planificació (sabíeu, per exemple, que han dissenyat amb fusta reciclada dos suports especials per ajustar el moble dels còmics al racó que ocupa...?). Enhorabona i gràcies!